Dunia Miera


Entry aku adalah curahan hati aku.

Engkau terasa? Apa aku boleh buat, itu HAKIKAT.

Engkau tak suka? Engkau BOLEH BLAH, aku tak marah.


Hamster Chumell

Wednesday, September 5, 2012

Bola sepak lawan mekap mahal

Assalamualaikum.

Entri dituju kepada jejantans. Aii, takkan siap tunduk tengok jantina memasing kot? Defak.

Errr, nak mula acane ek?

Ahhh senang terus kepada titik utama. Bukan tetek. Baca titik. Jgn melucah kat blog aku.

Jejantans sekalian, tak perlu nak ajak perempuan berbual pasal bola kalau kau tak boleh berbual pasal mekap, sepatu tumit tinggi, dan apa beza tudung bawal printed, tudung obama, tudung dua tone, tiga tone, bertone tone dan apa beza shawl, pashmina, dan selendang.

Masih tak paham. Slow learner. takpe. Aku dah biasa. tiap hari jumpa budak budak yg pelbagai level membiasakan aku dgn engkau engkau yg lambat pikap.

Jejantans, tak payah nak reject sangatttt perempuan yg bebual pasal bola secara carca marba atau mungkin tak pandai langsung atau bahasa pendeknya bongok pasal bola.

Aku dare kau jejantans. Oh lupa nak tulis Bahasa Melayu. Aku cabar kau lelaki sekalian.

Mai bebuai pasai high heels dan mekap mahai dengan ceq kalau hang nak bebuai pasai bola dengan ceq. Kalau hang masteri topik high heels dan mekap dan ceq loqlaq topik sepak bola, hang boleh sembuq ketawa berdekah hang depan muka ceq.


P/S : takyah nak reject sangat bang kalau kau boleh kata kat aku eye shadow pakai bawah mata. Face palm!

1 comment:

Ryeha Rafael said...

go kakak go kakak! hahahahaha XD